Nejnovější recenze ze sekce Děrovačky
Fungují tak, jak mají.
Zaoblovač vůbec neodstřihne okraj. Pouze ho ohne. Bohužel jsem se k práci s ním dostala pozdě kvůli úrazu ruky a včas nevyzkoušela. A už nemám doklad. Jinak bych určitě vrátila.
Kvalitní provedení.
- Robustní, sešije 30 listů
- vodítko na různé velikosti papíru
- made in China
Velmi dobrá kvalitní děrovačka.
- Splňuje očekávané.
Sešívačka se vždy hodí. Na tomto obrázku je něco jiného, než jsem zakoupila. Já kupovala malou sešívačku na menší drátky a s tou jsem spokojená.
- nízká cena
- dobrá kvalita
- slušné provedení
- PONĚKUD DRAŽŠÍ NÁHR. "NOŽE"
- vůle v určení polohy < – > cca 1mm, je nutno vyzkoušet kam přirazit na doraz, pokud se totiž nedodrží 3 x 80 mm distance děr, pak se špatně obracejí listy v 4 kroužkové vazbě - šanonu. Po odzkoušení - ověření = O.K.
Jo, docela kvalitní, ty plastové posuvy by mohly být přsnější, děrovací + přítlačný mechanizmus kvalitní.
- Kvalitní děrovačka prověřená častým použitím u nás v práci při kompletaci projektových dokumentací.
praktické, levné,dobré .
prostě doporuči
- zaobluje jen silnejsi papiry - kartony a to spise jen ve vice vrstvach, pokud chcete zaoblit jeden ci dva listy dojde ke "uzvykani" a vetsinou spatnemu zaobleni ... Prilis vysoka cena na to co tento vyrobek dokaze ...
při zoufalém nedostatku výběru náhradních náplní do kroužkových organizérů ideální volba. Člověk si vyrobí náplně sám podle svých potřeb.
dělá co má a na co to potřebuji
Používám na papíry A5 do 6ti kroužkového diáře . Funguje spolehlivě!
- Splňuje požadavky na výrobu vlastní náplně pro diář Filofax velikost A5. Jiné rozměry nemám zkušenost. Děrovačkou lze prorazit i zalaminované listy - rozdělovače.
Našla jsem, co jsem hledala. Navíc kovová konstrukce slibuje záruku dlouhé životnosti
- funkcni
- pevné
Zobrazuji 81 - 100 ze 198 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...10 Další »